Om os

Centralt i Rudersdal

Hans Beyer, som ejer køreskolen, er 55 år og har hele livet interesseret sig for biler, så det lå i kortene at han blev kørelærer. Han er tålmodig og har skarpe pædagogiske evner. Gennem det meste af sit professionelle liv har Hans arbejdet med undervisning, Han formår derfor at tage stressen ud af kabinen og sørge for, at du går fra undervisningen med et smil. Fagligt går han op i at møde dig, hvor du er, og at tilpasse undervisningen til det, der virker for dig. Hans er en meget engageret kørelærer, der både går op i, at du får dit kort og i din vej dertil – men også vil lade dig være dig, som du er.


Du vil lære at køre bil i Hans' velkørende og rappe årg. 2016 BMW 320i.

Vlado Sofilj har været kørelærer i Nordsjælland siden 2013. Han ermeget engageret og fleksibel. Underviser både i teori og praktisk kørsel.Igennem sine næsten 10 år i passagersædet har Vlado hjulpet mange elever tilderes kørekort med sin engagerede men rolige stil, der gør, at du altid følerdig i sikre hænder bag rattet  - og du selv føler dig som en sikkerbilist.

 

Vlados bil er en årg. 2018 VW Golf, der er utroligt nem at lære at køre i.

Tæt på S-tog

Håndtering af data (GDPR)

Ved at sende formularen accepterer du at vi opbevarer de fremsendte oplysninger i op til tre år, som vi er forpligtede til iflg. loven. Dine data opbevares og slettes i overensstemmelse med gældende GDPR-regler.


Oplysningerne benyttes udelukkende til kommunikation ifm. dit uddannelsesforløb her hos os. Vi har tavshedspligt i forhold til alt, hvad du fortæller os - på skrift eller i bilen. Vi har pligt til at opbevare al information så den ikke kommer til tredjeparts kendskab.


Du har pligt til - hvis du kommer til at se information om andre elever - straks at se bort fra det, meddele at du har set det og ikke at viderebringe det.