Teori

Beståelsesgaranti

Som elev hos Køreskolen Hans Beyer er du omfattet af beståelsesgaranti på din teoriundervisning. Hvis du ikke består din teoriprøve første gang, betaler vi gebyret på 1000 kr. til staten, hvis blot to krav er opfyldt:


      1.)  Du har bestået de 42 test-teoriprøver på første eller andet forsøg

      2.)  De er bestået indenfor de første 120 dage, din adgang gælder


Vi anbefaler, at du læser teoribogen grundigt inden du begynder på test-prøverne, Prøverne kan bruges som egentligt undervisningsmateriale. Det anbefaler vi dog ikke, da beståelsesgarantien bortfalder efter andet forsøg på blot en enkelt prøve. 


Men på den anden side, har du bestået alle vores test-prøver, så består du også den rigtige teori første gang - og hvem gider så bekymre sig om garantien?


Vi starter nyt hold op næsten hver måned. Meld dig til ved at klikke på holdet.


   Torsdag d.   Mandag d.   Onsdag d.   Torsdag d.   Tirsdag d.   Torsdag d.     Lørdag d.På gensyn i lokalerne I Holte eller Vedbæk:


     Holte:          Køreskolen Hans Beyer, Kongevejen 339 B


     Vedbæk:    Hotel Marina, Vedbæk Strandvej 391, lok. 7


 2/5 '24, kl. 17:00 - 19:15

 (Holte: Tilmelding lukket)


 24/6 '24, kl. 17:00 - 19:15

 (Holte: Fuldt booket)


 7/8 '24, kl. 17:00 - 19:15

 (Vedbæk: 4 pladser tilbage)


 8/8 '24, kl. 17:00 - 19:15

 Holte: (2 pladser tilbage)


3/9 '24, kl. 17:00 - 19:15

 Holte: (8 pladser tilbage)


 3/10 '24, kl. 17:00 - 19:15

 Holte: (8 pladser tilbage)


 5/11 '24, kl. 17:00 - 19:15

 Holte: (8 pladser tilbage)

Online-lektioner og -prøver

Er du forhindret i at deltage i en teorilektion, kan du tage den som selvstudium. Dette kan du gøre en gang i løbet af teoriforløbet. Du kan komme til gratis lektioner  og teoriprøver hos Prove.dk via nedenstående link (klik på det).

Med i pakken er 42 gratis teoriprøver på nedenstående sprog. Til den rigtige teoriprøve skal du have en godkendt tolk med, men med de her prøver kan du forberede dig på dit eget sprog - og det, der tolkes til i den rigtige teoriprøve.

Forløbet på et hold

Køreuddannelsen er meget strengt lovmæssigt reguleret. Derfor kan vi allerede nu fortælle dig, hvordan hele forløbet bliver:


Den første aften introduceres du til køreuddannelsen og målet med den, Derefter kigger vi på, hvordan bilen fungerer og  hvilke køretekniske øvelser du gennemgår først og sidst i uddannelsen. Umiddelbart efter første eller anden aften skal du ud og prøve at gennemføre enkle manøvrer i en bil (Manøvrebane).


De efterfølgende fem uger gennemgår vi alt om, hvordan du kører bil, og hvilke omstændigheder du skal være opmærksom på ude i trafikken. Og her er du ude at køre en til to gange om ugen.


Ottende - og sidste - aften fokuserer vi ansvarlighed i trafikken og gør dig klar til at prøve grænser af på køreteknisk anlæg (Glatbane). Herefter er det ekstralektioner og forberedelse til køreprøven.


Hos Hans Beyer vil vi have vores elever i klasselokalet. Dialog mennesker imellem i mindre grupper er den bedste måde at lære på. Derfor holder vi klasseundervisning i lokalerne på Kongevejen. Det er dog tilladt at tage en af teori-aftenerne som selvstudium (se link til højre herfor) Sign In | Prove.dk.


Vores hold ligger altid på samme dag i alle otte uger. De otte uger er i som regel i forlængelse af hinanden. Vi underviser ikke altid i skolernes ferier (det aftales med holdet). I skolernes sommerferie holder vi lukket i de tre af ugerne.

Næste holdstart